Crowd funding campagne van Stichting Stomix van start

12-10-2017 | 15:00

 Beste (toekomstige) donateurs,

 

Vandaag, 12 oktober 2017 lanceren wij onze Kentaa website om jullie allemaal op de hoogte te brengen van een aantal zaken.

Allereerst stellen wij het heel erg op prijs, als jullie de link van deze website willen gaan delen met mensen waarvan je verwacht dat ze dit initiatief van Stichting Stomix ook een warm hart toedragen. Je weet het toch? Met het gedoneerde geld financieren wij voor 5 Surinaamse studenten hun gedroomde studie bij de Open Universiteit in Nederland. Ondanks dat er voor Surinaamse studenten een mooie kortingsregeling is gemaakt, kunnen de door ons geselecteerde mensen niet aan deze studie beginnen. Gewoonweg, omdat ze nauwelijks rond kunnen komen met dat wat ze aan financiële middelen hebben. 

Uiteraard hebben wij goed naar alle omstandigheden rond iedere geselecteerde student bekeken. Niet op de laatste plaats of de persoon wel in staat is om aan een universitaire studie te beginnen. Al deze zaken zien er gewoon heel goed uit en door hen in staat te stellen met studeren te beginnen en over enige tijd hun diploma te behalen, hebben zij allemaal opeens een beter toekomstperspectief

En daar is het ons allemaal om begonnen. Kijk zelf maar eens op onze Facebook pagina hoe enthousiast  de winnaars van de full scholarships zijn:

 

https://www.facebook.com/groups/177131589517636/

 

Wij zullen jullie via deze Facebook pagina en door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte blijven houden van de voortgang in het opbouwen van een voldoende budget en zeker ook de studieresultaten van de gelukkigen publiceren, zodra ze ook daadwerkelijk, mede door jullie ondersteuning , aan het studeren kunnen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bert Schreuders

voorzitter Stichting Stomix.